VädretGranudden i Färjestaden Öland

Denna sida kommer att handla om vädret Granudden i Färjestaden Öland.
Förutom länkar till olika vädertjänster finns här även en egen väderstation, belägen på Granudden i Färjestaden.

 

Väderstationen på Granudden

Bilden intill kommer från min väderstation. Av utrymmesskäl visas den  här inte i full storlek och det kan därför vara lite svårt att läsa texten. Den laddas genom en sk widget och du kan själv lägga upp en sådan på din hemsida (och storleken kan justeras efter behag). Instruktion finns här. Om du klickar på bilden får du dessutom en sk pop-out i full storlek, som du kan ha kvar efter att du stängt denna sida.

Bilden uppdateras en gång per minut. Väderstationen uppdaterar sig faktiskt oftare än så, t ex vindmätaren läser av ett nytt värde varannan sekund! Vill man se vädret i realtid så öppnar man .

Ett alternativ till flash-grafiken i live-appen är att visa väderdatat i tabellform.

Här intill visas min väderinformation i tabellform. Det som visas här är en miniatyr, som är animerad. Även denna uppdateras i realtid, vilket för t ex vind innebär ett värde varannan sekund! Även här kan man klicka på bilden och man får då upp en pop-out med den fullständiga tabellen.

För att komma till den fullständiga vädersidan, klickar man enklast på rubriken ovanför detta stycke. Klickar du på loggan överst, så kommer du till startsidan för www.granudden.info .

   

Twitter

Creeper

Weather Alerts @ Granudden
Twitter Weather Alerts

Länkar

Talludden ligger ca 100 meter norr om Granudden!

klart.se

Kommentera